Algemene voorwaarden van Mooi muurdesign

Toepassing van de Algemene voorwaarden
De toepassing van onze algemene voorwaarden zijn toepasselijk op alle bestellingen bij Mooi muurdesign.

Materiaal en toepassing
De stickers worden gemaakt uit een matte semi-permanente zelfklevende vinyl en zijn gemakkelijk zelf aan te brengen. (Als je de stickers buiten of op uw auto wil plakken adviseren wij een vinyl aan met een permanente kleefkracht. Ook deze zijn te verwijderen maar zijn gemaakt van een glanzende buitenkwaliteit vinyl.)
Ze kunnen geplakt worden op gladde ondergronden, zoals beschilderde muren, hout, glas, metaal, deuren en ramen.
Op ander materiaal kan de hechting minder zijn.
Plakken op (glasvezel)behang met een niet te grove structuur is ook mogelijk, mits deze behandeld is met een latex muurverf.
Let op!!
Niet alle behangsoorten zijn geschikt, alleen als het behang waterafneembaar is of behandeld is met een latex muurverf kun je de stickers er op plakken.
Op andere behangsoorten kan bij het verwijderen van de overdrachtfolie een deel van het behang worden mee getrokken. Test eerst het behang uit met een schilderstape of bestel een proefstukje.
De stickers kunnen worden verwijderd. Op de meeste ondergronden gaat dit zonder schade aan te brengen, op behang kan het zijn dat het behang aan de sticker blijft zitten.

Bestellingen en levertijd
U kunt uw bestelling plaatsen via het bestelformulier of stuur ons een mail.
Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een bevestiging met een ordernummer en de totale kosten.
Wanneer je een spamfilter op je computer gebruikt, kan het zijn dat hij onze orderbevestigingsmail niet doorlaat.
Zorg er daarom voor dat een email van info@mooimuurdesign.nl wordt geaccepteerd. Dit kun je het beste doen door info@mooimuurdesign.nl aan je contactpersonen toe te voegen.

Prijzen en betalingen
Alle prijzen zijn per stuk in euro’s incl. btw en excl. verzendkosten.
De betaling dient te geschieden door vooruitbetaling op bankrekening 3413.30.671 t.n.v. Mooi muurdesign.

Verzending
Na betaling wordt binnen 14 dagen uw bestelling via TNT post bij u afgeleverd.

Verzendkosten
De verzendkosten per bestelling zijn volgens TNT tarieven. www.TNT.nl
Bij bestellingen boven € 60,- worden geen verzendkosten berekend.
De verzending voor kleine bestellingen worden verzonden in een envelop.

Retourzendingen
Indien een interieursticker niet aan je verwachtingen voldoet kun je deze binnen 8 dagen ruilen en/of retourneren.
Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd indien de interieurstickers onbeschadigd zijn, in originele verpakking en voldoende gefrankeerd.
Doe er een brief bij met de reden van terug sturen, je naam, adres, email-adres, het ordernummer en uw bank of gironummer.
Na het ontvangen van de retourzending zal het orderbedrag excl. verzendkosten binnen 14 dagen terug worden gestort op uw bank of girorekening.

Aansprakelijkheid
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade (op lichamelijk of materieel/immaterieel vlak), die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.
Tevens kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan bij opbreng of verwijderen van het product. De stickers zijn niet geschikt voor kinderen, zorg er dus voor dat je deze niet plakt waar kinderen ze eraf kunnen trekken, ze kunnen ze in hun mond steken of er in verwikkeld raken.
De aansprakelijkheid blijft ten allen tijde beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag van de betreffende levering dan wel het bedrag dat wij de klant maximaal in rekening hebben gebracht.

Drukfouten
Wij zijn niet verantwoordelijk voor tik- zet- en/of drukfouten. Indien dit zich voordoet zal de prijs en/of informatie worden aangepast.

Privacy
Wij beschermen de privacy van onze bezoekers. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt, en zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.